Mijn verhaal

Als een soort van uit de hand gelopen hobby beheer ik een aantal websites en startpagina's over reizen, vliegen , treinreizen ,auto's en motoren.

Het is allemaal begonnen na een backpackers reis in india per trein waarbij ik merkte hoe lastig het is om aan goede informatie over het reserveren van treinen te komen. Daarom heb ik de websites Indiatrain  en Fijnmetdetrein gemaakt.
Daarna kreeg ik de smaak te pakken en ben ik meerdere startpagina's en websites gaan beheren met als doel :
Goede en juiste informatie voor de bezoekers.

Niet meer , niet minder

Samenwerking , linkruil 

Op mijn websites plaats ik graag gratis links naar niet-commerciƫle websites zonder dat er een retourlink geplaatst hoeft te worden.
Ook plaats ik gratis een link op mijn sites als er van dezelfde site een goed vindbare retourlink terug geplaatst wordt en de website unieke content bevat die interessant is voor de bezoekers.

Omdat ook commerciƫle websites relevante en goede informatie bevatten maar vaak geen plaats hebben voor retourlinks is het ook mogelijk om een betaalde link op mijn websites te plaatsten. Het tarief is laag omdat de sites en pagina's geen winstoogmerk hebben. De bedoeling van betaalde links is juist om alleen samen te werken met serieuze en goede partners!

Naar de tarieven en websites

Interesse? Mail naar : nick_kennis@home.nl

Geen erotiek, geen goksites , geen politiek , geen religie, geen geweld , geen kwetsende of aanstootgevende websites

Geen opmerkingen:

Een reactie posten